За брутална наглост в най-тежкия момент в новата история на Царево,

...
За брутална наглост в най-тежкия момент в новата история на Царево,
Коментари Харесай

Брутална наглост в най-тежкия момент в историята на Царево! Паркинг заработи насред бедствието, таксува с по 3 лева на час

За брутална безочливост в най-тежкия миг в новата история на Царево, алармираха поданици на наеселеното място.
Прочетете още
Оказа се, че часове след унищожителния потоп, който взе четири жертви и нанесе колосални вреди на туризма в курорта, един човек е решил да прави пари на гърба на гостите на града и… доброволците, пристигнали да оказват помощ за възобновяване на Царево, заяви " Флагман ".

Паркингът в центъра на града – до автоспирката, проработи още във вчерашния ден за печал, а измежду първите неприятно сюрпризирани бяха бедстващи туристи, пристигнали да потърсят помощ от общинския спешен щаб.

Още тогава възмутени жителите хора алармират за наглостта, само че очевидно поради паниката, която настъпи контрольорът от въпросния обект, ненадейно изчезна при инспекция на медията. 

Днес млад мъж с оранжева жилетка се завърна на мястото и стартира да таксува с по 3 лв. на час всеки спрял. И защото сега туристи в града няма, си изпатиха доброволците, които почтително бяха таксувани. Ако желаеха да посветят деня си на Царево, те трябваше първо да си приготвят по 30-ина лв. за автомобила си и след това да вършат всичко останало.

Паркингите в Царево са стопанисват след извоюван конкурс от „ Тео кос 81 “ЕООД, благосъстоятелност на Иван Петков Вълчев, човек от Царево, за който не е загадка, че е в прелестни връзки с общинския консултант Емил Пейчев.

„ Не може посред бедствието, когато всеки се е втурнал да оказва помощ на хората в неволя, да се отвори този паркинг и да се събират пари наред. Съжалявам, че тези хора нямат никакъв нюх. Безскрупулни са “, разяснява Николай Димов, който ни изпрати и видео, снимано през днешния ден по обяд.

Иван Вълчев е притежател на компанията, която пое стопанисването на плажа в кв. Василико. Още при започване на сезона сътвори сериозен проблем.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР